CEM

bambes

BON ANY 2016!!

 

Estigueu al cas de la cartellera del Centre per més informació i per qualsevol modificació.

Plaça d'Àngel Guimerà, 7. 08278 Mura.

El Centre és obert normalment els divendres, dissabtes i diumenges al vespre de 18 a 21 h. Tel: 93 831 81 70.

FEEC

________________________________________________________________________________________________________

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es va adherir a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) l’any 2011.

La CETS neix amb la idea de garantir que l'ús públic del parc natural es desenvolupa de forma compatible amb la conservació del patrimoni, natural i històric, amb la voluntat de minimitzar els impactes negatius que pot tenir el turisme i afavorir els aspectes positius, com el desenvolupament socioeconòmic local, que genera l'activitat turística.

La CETS és un conjunt de bones pràctiques ambientals per a la gestió sostenible del turisme en els espais naturals protegits. És una eina de treball, de caràcter voluntari, basada en la participació de tots els agents implicats en l’oferta turística del parc per tal de definir una estratègia i uns objectius comuns. Implica tant els gestors dels espais naturals protegits com les empreses turístiques.

La nostra entitat està compromesa amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, implantada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.